Çözüm İçin "Hazermi Eğitim Modeli"

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ve ilimizde de uygulaması devam eden Hazermi Eğitim Modeline okulumuz olarak biz de katılım gösterdik.

Harezmi Projesi koordinatör öğretmenlerimiz Yonca TANSAL, Aylin KAHRAMAN ve Sevil GÜLSOY DİŞÇİ rehberliğinde öğrencilerimizin katılımı ile başlatılan projemizde öğrecilerimiz problem çözme, birlikte çalışma, işbirliği, yaratıcı düşünce gibi üst düzey becerilere sahip oluyor.

Bu model sayesinde öğrencilerimiz bizzat içinde oldukları sorunlara çözüm önerileri üreterek bu çözüm önerilerini pratikte uygulama imkanı da buluyor. Harezmi Eğitim Modeli'nin yürütülmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ve kutluyoruz.

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 12:00 - Görüntülenme: 59