Mrt

Okul futbol takımımız için özel olarak tasarlanan formalarımızla zaferden zafere koşmaya hazırız.

Formalarımızın yaptırılmasında emeği geçen okul aile birliğimiz ve Hayırsever Özlem AYALTI Hanımefendiye çok teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılında Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve hürmetle andık.

Öğrencilerimizin şiirleri ve gösteriyle renk kattığı törende hep bir ağızdan İstiklal Marşımı'zı söyledik.

"Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın"

Mrt

Görükle Akşemsettin Ailesinin herbir ferdi, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun. İyi ki varsınız.

Mrt

'Girişimci Çocuklar Pazarda' projesinin öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ürünleri hazır. Öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ve el becerilerini kullanarak hazırladıkları ürünleri 10 Mart Pazar Günü Merinos Parkı Sergi Alanında sergileyecekler ve satacaklar. Öğrencilerimiz böylece bir ürünün üretiminden satışına kadar tüm sürecleri yaparak yaşayarak deneyimlecekler. Okulumuzun ve öğrencilerimizin bu heyecanlı gününde sizler de bizimle birlikte olmak isterseniz Merinos Parkı'na bekleriz. Bu projede ve süreçte emeği geçen İngilizce Öğretmenimiz Yonca TANSAL'ı ve Rehber Öğretmenimiz Yücel ÖZGÜR'ü tebeik ediyor emeği  geçen tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Şbt

Görükle Akşemsetin İlkokulu olarak okul aile birliğimizin de destekleriyle okulumuzun eğitim öğretim kalitesini arttırmaya devam edeiyoruz.

Son olarak her okulun en önemli ihtiyaçlarından biri olan fotokopi makinesini Değerli Hayırseverimiz Serhat ÖZYAVRU sayesinde okulumuza kazandırdık.

Bu değerli katkılarından dolayı Serhat ÖZYAVRU'ya teşekkür ediyor ve minnetlerimizi sunuyoruz. İyiki varsınız.

Ock

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ve ilimizde de uygulaması devam eden Hazermi Eğitim Modeline okulumuz olarak biz de katılım gösterdik.

Harezmi Projesi koordinatör öğretmenlerimiz Yonca TANSAL, Aylin KAHRAMAN ve Sevil GÜLSOY DİŞÇİ rehberliğinde öğrencilerimizin katılımı ile başlatılan projemizde öğrecilerimiz problem çözme, birlikte çalışma, işbirliği, yaratıcı düşünce gibi üst düzey becerilere sahip oluyor.

Bu model sayesinde öğrencilerimiz bizzat içinde oldukları sorunlara çözüm önerileri üreterek bu çözüm önerilerini pratikte uygulama imkanı da buluyor. Harezmi Eğitim Modeli'nin yürütülmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ve kutluyoruz.

Ock

Okul Aile Birliğimizin çabaları sayesinde hayır sever bir iş insanımız tarafından yaptırılan çim çitlerimizle okulumuzu daha da güvenli ve güzel hale getirdik.

Çitlerin yapılmasında katkısı bulunan herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

eTwinning faaliyetleri kapsamında yapılan çalışmaları, etkinlikleri ve iyi örnek projeleri içeren eTwinning kitabının yayımlanması planlanmaktadır.

Bu kapsamda 2023 yılında yapılan projelerden iyi örnek olarak 30 proje seçilmiş ve bunlarında arasında 'Litle Painters' adıyla okulumuzun da projesi yer alacaktır.

Projede emeği geçen tüm öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz.

Ara

İlkyardım Eğitmeni Meral AKTEPE'nin okulmuz veli ve öğrencileri ile gerçekleştirdiği ilkyardım eğitiminde faydalı bilgiler edindik.

İlkyardımın önemini bizlere hatırlatan eğitmenimize çok teşekkür ederiz.

Ara

3/B sınıfımız Kargöz Hacıvat Müzesi ziyaret ederek gölge oyunu gösterisini izlerdiler.

Ara

'Bursa İnovasyon Merkezi'nin düzenlemiş olduğu Girişimci Çocuklar Pazarda projesine okulumuzdan da iki proje kabul edilmiştir. 10 öğrenci ve 2 öğretmenimizle katıldığımız yarışmada iki projemiz en iyi 50 proje arasında kabul edilerek Büyükşehir Belediyesi'nin vereceği proje başına 1000 TL'lik hibeyi hak etmişlerdir. Öğrenci ve öğretmenlerimiz proje fikirlerinin üretim aşamasına geçerek, Mart ve Nisan aylarında yapılacak olan Pazar için hazırlıklara başladılar. Projenin ilk çevrimiçi tanışma toplantısına katılan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.'

Kas

Mahir ve Başak öğretmenlerimizin yetenekli ellerinden öğretmenler gününe özel konser. Emeklerinize yüreğinize sağlık öğretmenlerim.

Kas

Beden Eğitimi Öğretmenimiz İsmet Öğretmenimizin organize ettiği öğretmenler günü dart turnuvasında heyecan doruktaydı. Tüm rakiplerini eleyerek finale yükselen 3/B Sınıf Öğretmenimiz Aylin KAHRAMAN ve Okul Müdürümüz Naşit GÜNDOĞAN finalde karşılaştı.

Çekişmeli geçen finalde milimetrelik farkla isabeti tutturan Aylin KAHRAMAN turnuvanın da galibi oldu. Yarışmada dereceye giren öğretmenlerimize madalyaları törende takdim edildi. Organizasyonu düzenleyen ve yarışmaya katılan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okul aile birliğimizin organize ettiği öğretmenler günü yemeği tam bir lezzet şöleniydi. Emeklerinden ötürü tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca Okul Müdürümüz Naşit GÜNDOĞAN da el emeği yapmış olduğu hediyeleri öğretmenlerinize takdim etti.

İnce düşüncesinden dolayı Naşit Beye teşekkür ederiz.

Kas

Okul velilerimiz, öğretmenler gününde sma hastası bir çocuğumuza yapmış oldukları bağışı öğretmenlerimize atfederek en anlamlı hediyeyi vermiş oldular.

Bu anlamlı düşüncelerinden ötürü hepsine çok teşekkür ederiz.