Kas

Mahir ve Başak öğretmenlerimizin yetenekli ellerinden öğretmenler gününe özel konser. Emeklerinize yüreğinize sağlık öğretmenlerim.

Kas

Beden Eğitimi Öğretmenimiz İsmet Öğretmenimizin organize ettiği öğretmenler günü dart turnuvasında heyecan doruktaydı. Tüm rakiplerini eleyerek finale yükselen 3/B Sınıf Öğretmenimiz Aylin KAHRAMAN ve Okul Müdürümüz Naşit GÜNDOĞAN finalde karşılaştı.

Çekişmeli geçen finalde milimetrelik farkla isabeti tutturan Aylin KAHRAMAN turnuvanın da galibi oldu. Yarışmada dereceye giren öğretmenlerimize madalyaları törende takdim edildi. Organizasyonu düzenleyen ve yarışmaya katılan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okul aile birliğimizin organize ettiği öğretmenler günü yemeği tam bir lezzet şöleniydi. Emeklerinden ötürü tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca Okul Müdürümüz Naşit GÜNDOĞAN da el emeği yapmış olduğu hediyeleri öğretmenlerinize takdim etti.

İnce düşüncesinden dolayı Naşit Beye teşekkür ederiz.

Kas

Okul velilerimiz, öğretmenler gününde sma hastası bir çocuğumuza yapmış oldukları bağışı öğretmenlerimize atfederek en anlamlı hediyeyi vermiş oldular.

Bu anlamlı düşüncelerinden ötürü hepsine çok teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmen günü panomuz hazırlandı. Panonun hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım panomuzun hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür edeiyoruz.

Atamız her daim KALBİMİZDE.

Kas

2/D Sınıfımız Atatürk Evi ziyaretinde Atamızın hatıralarını görme fırsatı buldular.

Kas

2/B sınıfımız Atatürk Evini gezdiler. Atatürk'ün hatıralarını yerinde görme fırsatı buldular.

Kas

2/A sınıfımız Atatürk Evine gerçekleştirdikleri ziyarette Atamızın hatıralarını yerinde gördüler.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını 100.Yıla yakışır şekilde kutladık. Tüm kalplerde cumhuriyet coşkusunu cumhuriyet ateşini görmek geleceğe ne kadar sağlam adımlarla ilerlediğimizi bilmek bizlere büyük bir gurur yaşattı.

Yapılan etkinliklere, gösterilerde, alanların süslenmesinde emeği geçen herkesi canı yürekten kutluyoruz.

Kas

Velilerimizle gerçekleştirdiğimiz rehberlik çalışmalarımız başladı. Grup etkinliği şeklinde devam eden programımızda rehber öğretmenlerimizin liderliğinde ebeveny eğitimleri gerçekleştiriliyor.

Kas

Okulumuzu ziyaret ederek öğencilerimizle birlikte marşlar, şarkılar söyleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi Bando ekibine çok teşekkür ederiz.

hem eğlendik hem de enerjimizi boşalttık. Şarkılarjmıza, marşlarımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ekm

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına saatler kaldı. Sınıflarımız hazırlıklarına devam ediyor. 100. Yıla yakışır bir bayram kutlaması için herkesi pazar günü okulumuza bekliyoruz.

Panomuzun hazırlanmasında emeği geçen başta Aylin, Ayşegülve Başak öğretmenlerimizi olmak üzere tüm öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ekm

Öğrencilerimiz hayvanları koruma haftası kapsamında en sıkı dostlarıyla harika fotoğraflar çekildiler. Bizlere de onların bu harika anlarını sergiye dönüştürmek kaldı.

Sergi videosunun hazırlanmasında emeği geçen başta İngilizce Öğretmenimiz Yonca TANSAL öğretmenimizi ve diğer tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

2/B Sınıfımız velilerimizin eliyle yenileniyor. Sınıfımızın boya badana, perde gibi birçok ihtiyacınını karşılayan velilermize

katkılarından ve özverilerinden dolayı teşekkür ederiz. Okulun en önemli paydaşlarından olan velilerimizi bu örnek davranışlarından ötürü kutluyoruz.