Görükle Akşemsettin İlkokulu

Görükle Mah. Bahriye Üçok Cad. No 1 Nilüfer/BURSA
Vizyon
OKULUMUZUN VİZYONU Çalışkan , azimli ve gayretli olması gerektiğinin bilincinde ,ahlaki değerler ve erdemler konusunda bilinçli, bilgiyi arama, bulma ve kullanma noktasında her türlü teknolojik aracı kullanma becerisine sahip, sanat ve estetik yönlerini geliştirebilecek, çevresiyle bütünleşmiş, çağın değerlerini kavrayan , kendi kültürünü, değerlerini tanıyan, farklı kültürleri ve değerleri zenginlik olarak değerlendirebilen bir özgüvenle ,karşılıklı saygı sevgiye dayalı işbirliği yapabilen, yerel ve ulusal başarılar hedefleyen öğrenciler yetiştiren mükemmel bir okul olmak.
Misyon
OKULUMUZUN MİSYONU Bütün öğretmenlerimiz ,velilerimiz ve çalışanlarımız ile kalitenin insana saygıyla başladığına inanarak, sevgi ve hoşgörülü bir anlayışla öğrencilerimizi bu standarda göre değerlendirecek, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kapasitelerini kullanabilen sosyal becerileri olan eğitim teknolojilerinden yararlanabilen, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Tüm
Öğretim Şekli :NORMAL/TAM GÜN
09:00-12:20, 13:00-14:30
Görükle Mah. Bahriye Üçok Cad. Güney Sok. No:1 Nilüfer BURSA
BÜYÜKŞEHİR KAPSAMINDA
MERKEZ 10 km
ERASMUS+ LİTTLE FRİENDS OF NATURE PROJESİ
CUMHURİYETİMİZİN EN ESKİ OKULLARINDANDIR. KURULUŞ TARİHİ 1937 DİR.